De praktijk


OVER ONS

Onze praktijk bestaat sinds 2008. Ons team bestaat uit een aantal specialisten. Elk teamlid heeft eigen specifieke taken.

Wij bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Aandacht voor uw gebit staat voorop in onze praktijk. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team.

We spreken de volgende talen: Nederlands, Duits, Engels, Turks, Arabisch, Russisch, Bulgaars en Perzisch

Behandelaars:

A.J. Moradi – Tandarts – BIG registratie code : 49065719402

O. Gogcebulak – Tandarts – BIG registratie code : 39919524402

M. Goleli – Mondzorgkundige – AGB code: 87000832

F. Moradi – Tandarts in opleiding (preventie assistente)

S. Moradi – Tandarts in opleiding (preventie assistente)

Wachtkamer: Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. U vindt er tijdschriften / informatiebrochures / wifi aansluiting / speelgoed.

Toegankelijkheid: Onze praktijk is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.

Heeft u een klacht?

Wij doen er alles aan om u de beste tandheelkundige zorg te bieden en hebben daarover graag goed contact met u.

Mocht het een keer voorkomen dat u vindt dat wij u onjuist of onzorgvuldig informeerden of behandelden, dan vragen wij u dit eerst persoonlijk met ons te bespreken.

Voor ons is het belangrijk te weten dat u een probleem hebt of niet helemaal tevreden bent. Wij willen u graag uitleggen waarom we iets op een bepaalde manier hebben gedaan en meestal lost dit onduidelijkheden op. We vertrouwen er op dat we gezamenlijk een oplossing vinden.

Indien we gezamenlijk niet tot een voor u bevredigende oplossing komen, dan kunt u terecht bij de NMT-klachtenregeling waarbij wij zijn aangesloten. Deze regeling voldoet aan de eisen die de Wet Klachtrecht Cliënten Zorgsector aan iedere zorgaanbieder stelt.